Salon 58 Etoile Expo 58 - Reservation Salles Bruxelles

Salon 58

Kamer te huur met of zonder catering

Feestzaal te huur voor al u feesten - BrusselsSalon-58-location-salle-banquet-team-bulding-mariage-soiree-aniversaire-seminaire-service-traiteur-Bruxelles-Location-salle-2Salon-58-Pavillon-58-Location-salles-Events-Service-traiteur-Atomium-Bruxelles-24Salon-58-Pavillon-58-Location-salles-Events-Service-traiteur-Atomium-Bruxelles-14Salon-58-Pavillon-58-Location-salles-Events-Service-traiteur-Atomium-Bruxelles-19Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Het Pavillon Tuilier

Op de wereldtentoonstelling van 1958 in Brussel noemde men dit gebouw het Pavillon Tuilier. 

Pas in 2002 krijgt dit ondertussen geklasseerde en beschermde gebouw zijn huidige functie: een barrestaurant volgens een nieuw, niet alledaags concept. 

 

Een authentieke gelegenheid, select en gezellig in een warm en cosy decor. Stijl, klasse en comfort staan in deze nieuwe ruimte centraal. 

De spectaculaire koepel omvat een tussenverdieping met smeedijzeren relingen die een schitterende mahoniehouten bar overwelft. De bar wordt verlicht door een majestueuze luchter waarvan de metalen structuur de hele ruimte overspant. 

Het parket uit tropisch hout accentueert het geheel en de oorspronkelijke, in roze geschilderde zuilen met goudbeleg zorgen voor een ritmische onderbreking van de ruimte. 

Door de heel grote ramen achteraan heeft men een wonderbaarlijk uitzicht op het groene bos. 

Aan de achterzijde van het gebouw werd onlangs een gezellig terras met zicht op het bos aangelegd. Even in een heel andere omgeving, in de volle natuur, voor een zakenlunch of een brunch met de familie op zondag. 

Salon 58 - Event Creation van A tot Z

Salon 58 kan, naast het huren van zijn kamers, het u ook gemakkelijker maken door services op maat aan te bieden. Je moet het gewoon vragen! Om aan deze welbegrepen behoefte te voldoen, doet Salon 58, gelegen op het Heizelplateau in Brussel, zijn uiterste best om u tevreden te stellen en u maximaal te begeleiden bij de ontwikkeling van uw project. Vertrouw ons, en neem de tijd om te ademen, je kamer zal perfect zijn.

De installatie volgens uw organisatie.

Vraag bij het huren van een kamer om geluids- en verlichtingsarrangementen om uw avond op te vrolijken.

Vier je bruiloft of verjaardag op Salon 58! U wilt van uw trouwzaal een must, een bepaalde smaak en verfijning maken? het is mogelijk! Met Salon 58 stellen we voor om aan uw trouwzaal andere complementaire elementen toe te voegen om deze plaats te maken, een unieke plaats, zo persoonlijk als prettig om te leven. Dus vergeet niet om contact met ons op te nemen voor andere elementen die u in uw project wilt opnemen.

Interesse, neem dan snel contact met ons op. We adviseren u om een ​​optie aan te vragen op de datum van uw evenement in afwachting van uw bevestiging.

Catering nodig bij uw kamerhuur?

Voor al uw privéevenementen, aarzel niet om een high-end cateringservice aan te roepen om uw ambities te evenaren

We bieden een hoogwaardige cateringservice die bekend staat om zijn uitzonderlijke kwaliteit en inventiviteit. Salon 58 is al meer dan 10 jaar uitgegroeid tot een echt bureau voor het organiseren van evenementen, waarvan de knowhow op het gebied van evenementen zich al lange tijd bewezen heeft voor zowel particulieren als professionals. Een trouwcateraar, een jubileumcateraar, een communiecateraar en een cateraar receptie nodig? De Salon 58 garandeert het succes van al uw recepties dankzij de voorgestelde menu's die door ons ervaren team worden gemeten en bereid met de nodige lekkernijen.

Het is met fijngevoeligheid en harmonie dat we ernaar streven om van uw receptie een uitzonderingsmoment te maken waarvoor de service net zo belangrijk is als de culinaire kunst.

Salon 58 huur je feestzaal Atomium Heysel - Brussels
Feestzaal te huur voor al u feesten - Verhuur Brussel Salon58

KAMERVERHUUR VOOR ELK EVENEMENT

Salon 58

Atomium La 10ieme Boule Coupole Chinoise - Salon 58

Salon 58

LOCATIE HALLEN

Wereldtentoonstelling 1958

Universele en internationale tentoonstelling van Brussel

RTBF-rapport::

- "Les ambassadeurs" van 03/04/2018.

- "C'est du belge Expo 58" van 13/04/2018.

Le Salon 58 - Une location de salle sur Bruxelles de prestige et nostalgique Expo 58 Salle a louer ou reserver

Salon 58 - Event Creation van A tot Z

Salon 58 kan, naast het huren van zijn kamers, het u ook gemakkelijker maken door services op maat aan te bieden. Je moet het gewoon vragen! Om aan deze welbegrepen behoefte te voldoen, doet Salon 58, gelegen op het Heizelplateau in Brussel, zijn uiterste best om u tevreden te stellen en toezicht te houden tijdens de ontwikkeling van uw project. Vertrouw ons, en neem de tijd om te ademen, je kamer zal perfect zijn.

De installatie volgens uw organisatie Wanneer u een beroep op ons doet met betrekking tot een kamerhuur, vraag dan om te profiteren van arrangementen van geluid en licht om uw avond te animeren. 

 

Salon 58 - Een aangepaste verhuur !!

Vier je bruiloft of verjaardag op Salon 58! U wilt van uw trouwzaal een must, een bepaalde smaak en verfijning maken? het is mogelijk! Met Salon 58 stellen we voor om aan uw trouwzaal andere complementaire elementen toe te voegen om deze plaats te maken, een unieke plaats, zo persoonlijk als prettig om te leven. Dus vergeet niet om contact met ons op te nemen voor andere elementen die u in uw project wilt opnemen.


Interesse, neem dan snel contact met ons op. We adviseren u om een optie aan te vragen op de datum van uw evenement in afwachting van uw bevestiging.

Neem contact met ons op: 02 479 84 00 voor alle informatie..

of vraag een optie op de datum van uw evenement in afwachting van uw bevestiging

Salon 58 Zaalverhuur Brussels

  Bezoek Salon 58  

 Tel.: 0032 2 479 84 00